Spännande föreläsningar på Promotionmässan höst 2015

2015-07-28

Den 18 till 20 augusti får hela profil- och promotionbranschen en mötesplats i Kista. Promotionmässan erbjuder tre fullspäckade dagar där besökare och utställare kan nätverka, diskutera affärer, inspireras till nytänk och nya idéer och ta temperaturen på rådande trender.

Föreläsningar på Promotionmässan 2015

Förutom allt intressant som händer på mässgolvet så arrangeras även en rad föreläsningar på olika ämnen relevanta för branschen. Flera kända företag och erfarna föredragshållare kommer dela med sig av sin kompetens och sina insikter för att inspirera besökare i framtida verksamhet.

Årets föreläsningar har fokus på digital kommunikation och försäljning. Hittills har 6 föreläsare avslöjats, och dessa är:

Oscar Alm - Så skapar du fler affärer på nätet!

Oscar Alm från Jajja Communications lär ut hur man lyckas på nätet ett steg i taget. Föreläsningen kommer behandla bland annat sökmotoroptimering i Google och hur man konverterar en besökare till en kund.

Jessica Westin – The Rise of Online Video

Denna föreläsning behandlar videomarknadsföring på internet. Jessica Westin från United Screens svarar på hur man bäst utnyttjar potentialen av videon som medium för annonsering.

Peter Siljerud – Framtidens promotionsbransch

Trendspanaren och framtidsforskaren Peter Siljerud går igenom resultaten från omvärldsanalys för promotionbranschen. Han presenterar sin fynd på mässan, och ska bland annat svara på vilka trender som påverkar branschen, vilka hot och möjligheter som finns och ställer en möjlig prognos för framtiden.

Annika Malmberg – Sälj mera, till flera

Framgångsexpertern Annika Malmberg delar med sig av sin kunskap om hur man lyckas med försäljning. Bland annat ska hon prata om hur man ändrar sin inställning till försäljning och ökar motivationen i arbetet.

Jennie HahnVon Dorsche – Så når du dina kunder i sociala medier

Hur får man en mottagare att sprida ens innehåll? Det ska Jennie Hahn von Dorsche från The Amazing Society svara på i sin föreläsning om kommunikation i sociala medier. Hon kommer erbjuda flera tips för hur man utformar innehåll för att nå sin målgrupp enkelt, billigt och effektivt.

Helena sundén - Om hur vi ska umgås och marknadsföra oss inom ramen för lagen

Som representant för Institutet Mot Mutor (IMM) kommer Helena Sundén föreläsa om lagar och regler i marknadsföring. Hon ska med praktiska exempel behandla var gränsen går mellan erbjudande och muta, och hur vi ska tänka för att inte bryta mot lagen.

Relaterat om promotion: Konfex & Event har strålande förutsättningar för 2015!