Save the Date – årets mest exklusiva event för brudpar

2014-08-13

Den 18-19 oktober 2014 sker årets största bröllopsfest på konferensanläggningen och hotellet Scandic Hasselbacken i Stockholm. Under två dagar samlas Sveriges häftigaste bröllopsleverantörer för att bjuda besökarna på en unik inspirationsfest. Ta chansen att upptäcka ett nytt och spännande sätt att planera ert bröllop.

Save the Date är händelsen med stort H som blivande brudpar helt enkelt inte får missa. Under de två dagarna får du som besökare uppleva allt roligt som hör ett lyckat bröllop till. Champagnemingel, avsmakningsmenyer med fina viner, kaffe och bröllopstårtor samt dans till DJ och liveband är bara några av händelserna som evenemangets besökare kommer att få ta del av. Evenemanget består dessutom av en interaktiv föreställning som gestaltar en fiktiv vigselceremoni med tillhörande bröllopsfest. I rollerna hittar vi kända skådespelare som Sofia Zouagui, Viktor Åkerblom, Fredrik Wagner, Emma Grandin, Tommy Roda och Joe Sundelin. Endast två föreställningar kommer att sättas upp, och till dessa finns bara ett begränsat antal platser.

Under evenemanget hittar ni givetvis också de mest spännande bröllopsleverantörerna på marknaden. Låt er inspireras av de vackraste designklänningar och sagolika smycken ni kan tänka er. Ta också chansen att träffa Mariella Gink från WeddingPlanner Stockholm, som gjort sig känd som Sveriges ledande bröllopskoordinator tack vare sina kreativa idéer och känsla för detaljer. Under Save the Date-dagarna delar hon med sig av sina bästa tips och råd för det perfekta bröllopet.

I samband med Save the Date erbjuder Scandic Hasselbacken ett paketpris där både biljetter och en natt på hotellet ingår. De riktiga hängivna bröllopsentusiasterna kan då passa på att skämma bort sig själva med en natt på det klassiska Scandic Hasselbacken. Hotellet ligger vackert beläget på Djurgården. För 3140 kronor får ni två biljetter till föreställningen samt en del i ett dubbelrum. Kostnaden för den som bara önskar delta i evenemanget utan att övernatta på hotellet är 1095 kronor per person. Länkar till biljetter, konferens och reseinformation hittar du nedan.