Konfex & Event har strålande förutsättningar för 2015!

2014-09-02

Den stora mässan Konfex & Event anordnas i Eriksbergshallen i Göteborg varje år. I år var det en riktigt succé och man tror dessutom att trenden bara kommer att gå uppåt.

Under årets mässa var det många entusiastiska besökare som stod på kö redan klockan 7 på morgnarna den 5 och 6 februari. Totalt var det lite mer än 3050 besökare som fick ta del av mängder av spännande utställare, erbjudanden, inspiration från många kända talare och en hel del nätverkade med hela branschen. Efter att årets två mässdagar så kan arrangören EasyFairs lätt konstatera att bokningen inför årets mässa har varit den absolut bästa någonsin. Fortsättningsvis så tror de också att den här kraftiga utvecklingen kommer att fortsätta även inför nästa års mässa då allting verkar peka på det än så länge. Dohrns mässmonter hoppas också på att utveckling skall fortsätta i samma takt. Med på denna mässa fanns nämligen Scandic som är en av företagets kunder. Man beskriver projektet och atmosfären så här:

"Vi har inspirerat oss av deras nya hotellinredning och försökt skapa en inbjudande monter som känns som hemma. Med hjälp en duktig designer, bra originalare, vassa snickare och en lyhörd kund har det blivit en lyckad monter."

Själva mässan är faktiskt nordens allra största och mest affärsinriktade fackmässa inom hela mötes- och eventindustrin. Under årets mässa hade man bokat många kända talare som bland annat Johan Rheborg och Maria Wetterstrand. Ett ämne som var väldigt aktuellt under årets mässa var kommunikation i sociala medier och dess koppling till just entreprenörskap. På plats fanns Navid Modiri, Christina Stielli och Aurore Belfrage som pratade om just detta. Många nöjda mässbesökare och utställare har under dessa två dagar lyckats skaffa sig massor av ny kunskap inom branschen och dessutom ett bredare affärsnätverk.