Konferens i city eller med närhet till natur - Sverige har allt

2014-08-28

I vårt avlånga land finns massvis av fina konferenslösningar inriktade på olika sorters besökare och deras förväntningar. Det finns gott om olika upplevelser att få, vare sig man är intresserad av en pulserande citykonferens eller en vilsam retreat i den småländska skogen.

Man kan välja mellan alternativ som tar betalt per timme och som bara står för det mest basala, för att hålla nere kostnaderna eller konferensanläggningar som nästan ser ut som lyxiga all inclusive-hotell med i princip allt serverat på silverfat. Men söker man lugnet är Ystad Saltsjöbad en vackert belägen konferensanläggning är, som ligger vid Skånes sydkust. Det är ett lyxigt men prisvärt alternativ med inriktning på spa och avkoppling. Det ligger bara ett stenkast från havet. Möteslokalerna är av bästa klass med fantastisk service och utsökt mat från världens alla hörn.

Söker du dig till en storstad finns en mängd olika alternativ. Ett bra exempel är St Jörgen Park Resort på Hisingen i Göteborg. En kort resa med bil eller buss från centrala Göteborg tar dig till detta moderna hotell med fräscha rum och fantastiskt fin spaavdelning. Möteslokalerna är ljusa, fräscha och smakfullt inredda. Kort sagt; perfekt för den som vill ha en proffsig konferensanläggning med närhet till bra kommunikationer i en storstad.

Söker du dig utanför Sverige läs denna artikel om ekologiska konferenser och hotell.